Premiere på orgelforestillingen Petra og ulven!

DSC_4374a-1024x563.jpg

Bjørn Vidar Ulvedalen fikk i 2017 midler av Instrumenter i fokus til å starte et for-prosjekt i samarbeid med Kattas figurteater, med orgeloppstillingen Petra og Ulven, etter Sergej Prokofievs kjente verk Peter og ulven. Vestfold fylkeskommune gikk så inn med midler til produksjonen og stykket har nå premiere den 12.april!

Ulvedalen har i over 15 år jobbet utrettelig for at barn skal få oppleve det han kaller ”dronningen blant musikkinstrumentene”.

Han driver orgelskole, har utviklet et pedagogisk opplegg for orgelundervisning som brukes over hele Norden og arrangerer mestermøter med konsertorganister for orgelelever fra hele Norge.

Med denne forestillingen er målet at barn skal få oppleve orgelmusikk som publikummere uten at de nødvendigvis skal måtte delta i et religiøst arrangement. Forestillingen blir også viktig med tanke på å rekruttere nye unge organister

Vi gratulerer med det premiereklare stykket og gleder oss til å følge forestillingen og dens forhåpentlige rekrutterende ringvirkninger!

 

Premiere for stykket er lagt til Re og Våle Kirke torsdag 12. april klokka 10.00 og klokka 18.00. Det spilles også i Tønsberg Domkirke fredag 13. april og lørdag 14. april.